Курячий бульйон

Курячий бульйон є одним з найпопулярніших супів у світі, а також у парагвайській кухні. Він характеризується цілющими властивостями при всіх видах застуди і для підняття настрою. Крім того, це один із тих простих і швидких супів, які ідеально підходять для кулінарів-початківців. Навчіться з нами, як приготувати супер смачний варіант цього смачного бульйону.

Рецепт курячого бульйону

Приготуйте цей простий рецепт курячого бульйону і потіште душу і тіло своїх друзів і рідних. Цього разу пропонуємо класичний базовий рецепт, до якого за бажанням можна додати або замінити деякі інгредієнти. Подивіться крок за кроком і підготуйте найкращу версію.

Кухня : Парагвайська
Порцій : 4 персони
 Калорійність : 87 ккал
 Приготування : 30 хв
 Приготування : 20 хв
 Разом : 50 хв

Інгредієнти

  • 250 грамів курячої грудки
  • 1 ½ літра курячого бульйону
  • 1 морква
  • 3 булочки з локшини з волоссям ангела
  • 3 картоплини
  • 1 лавровий лист
  • 1 стебло зеленої цибулі
  • ½ цибулини
  • 100 грам парагвайського сиру
  • Масло к/п
  • Сіль за смаком

Підготовка

  1. Першим ділом нарізаємо грудку середніми шматочками.
  2. Потім розігрійте каструлю з бризками олії.
  3. Додайте шматочки курячої грудки і попередньо нарізану цибулю.
  4. Коли обидва інгредієнти стануть золотисто-коричневими, додайте курячий бульйон і лавровий лист. Дати варитися 5 хвилин.
  5. Потім додайте картоплю і моркву, попередньо нарізані середніми кубиками. Додайте сіль за бажанням. Дайте варитися 10 хвилин.
  6. Через деякий час додайте локшину з волосся ангела і дайте їй варитися, поки вона не розм’якне.
  7. Нарешті додайте дрібно нарізану зелену цибулю та подрібнений сир.
  8. Подавати дуже гарячим.

Поради або секрети приготування курячого бульйону

  • Такий суп можна приготувати і з курячими потрухами. Процедура така ж, тільки час варіння після додавання води становитиме 15 хвилин.
  • Так само локшиною з волосся ангела можна замінити рис.
  • Деякі люди додають трохи молока, щоб надати йому трохи жирності.
  • Ви також можете додати інші види овочів, такі як цибуля-порей, гарбуз, серед інших; Це буде залежати від смаку кожного відвідувача.

Від andrey