Курячий бульйон є одним з найпопулярніших супів у світі, а також у парагвайській кухні. Він характеризується цілющими властивостями при всіх видах застуди і для підняття настрою. Крім того, це один із тих простих і швидких супів, які ідеально підходять для кулінарів-початківців. Навчіться з нами, як приготувати супер смачний варіант цього смачного бульйону.
Рецепт курячого бульйону
Приготуйте цей простий рецепт курячого бульйону і потіште душу і тіло своїх друзів і рідних. Цього разу пропонуємо класичний базовий рецепт, до якого за бажанням можна додати або замінити деякі інгредієнти. Подивіться крок за кроком і підготуйте найкращу версію.
Кухня : Парагвайська
Порцій : 4 персони
Калорійність : 87 ккал
Приготування : 30 хв
Приготування : 20 хв
Разом : 50 хв
Інгредієнти
- 250 грамів курячої грудки
- 1 ½ літра курячого бульйону
- 1 морква
- 3 булочки з локшини з волоссям ангела
- 3 картоплини
- 1 лавровий лист
- 1 стебло зеленої цибулі
- ½ цибулини
- 100 грам парагвайського сиру
- Масло к/п
- Сіль за смаком
Підготовка
- Першим ділом нарізаємо грудку середніми шматочками.
- Потім розігрійте каструлю з бризками олії.
- Додайте шматочки курячої грудки і попередньо нарізану цибулю.
- Коли обидва інгредієнти стануть золотисто-коричневими, додайте курячий бульйон і лавровий лист. Дати варитися 5 хвилин.
- Потім додайте картоплю і моркву, попередньо нарізані середніми кубиками. Додайте сіль за бажанням. Дайте варитися 10 хвилин.
- Через деякий час додайте локшину з волосся ангела і дайте їй варитися, поки вона не розм’якне.
- Нарешті додайте дрібно нарізану зелену цибулю та подрібнений сир.
- Подавати дуже гарячим.
Поради або секрети приготування курячого бульйону
- Такий суп можна приготувати і з курячими потрухами. Процедура така ж, тільки час варіння після додавання води становитиме 15 хвилин.
- Так само локшиною з волосся ангела можна замінити рис.
- Деякі люди додають трохи молока, щоб надати йому трохи жирності.
- Ви також можете додати інші види овочів, такі як цибуля-порей, гарбуз, серед інших; Це буде залежати від смаку кожного відвідувача.